William Andersson Text och Dekor AB

Östergötlands län

Information

William Andersson Text och Dekor AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Motala som är den kommunen där William Andersson Text och Dekor AB finns. I Motala så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. William Andersson Text och Dekor AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket William Andersson Text och Dekor AB har haft sedan 2001-01-16. William Andersson Text och Dekor AB har funnits sedan och 2001-01-16 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till William Andersson Text och Dekor AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Vinterg. 7, 591 32, Motala men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0141-55684.

Motala arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är William Andersson Text och Dekor AB Privat, ej börsnoterat.

William Andersson Text och Dekor AB har idag 556600-1920 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för William Andersson Text och Dekor AB

Bolaget skall bedriva grafisk verksamhet, reklam, design jämte därmed förenlig verksamhet.

I William Andersson Text och Dekor AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sund, Magnus Erik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Sund, Linda Maria som är född 1973 och har titeln Suppleant, Haller, Pia Christina som är född 1961 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .