Anvijo AB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Anvijo AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Motala här finns det många olika Aktiebolag. Anvijo AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Motala jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Östergötlands län gör att företag trivs där.

Anvijo AB är momsregistrerat sedan2001-05-15 och har organisationsnummer 556606-0181.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0472-260025.

Anvijo AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-05-15.

I Anvijo AB så sitter följande personer i styrelsen: Johansson, Sven Olof som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Johansson, Barbro Linnéa som är född 1939 och har titeln Suppleant , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med konst, konstföremål, antikviteter och övriga samlarobjekt dessutom utföra värderingsuppdrag på dylika föremål och förätta auktioner samt äga, förvalta och bedriva handel med aktier i noterade och onoterade bolag, äga och förvalta fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.