Axmans Glas i Motala AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva glasmästeri samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Axmans Glas i Motala AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Motala så är Axmans Glas i Motala AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Motala arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Motala och i Östergötlands län. Redan 2001-08-16 så skapades Axmans Glas i Motala AB och företaget är har F-skattsedel Axmans Glas i Motala AB har haft det sedan 2001-12-31.

Axmans Glas i Motala AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-12-31

556614-2641 är organisationsnummret för företaget som finns i Motala.

Just nu är Axmans Glas i Motala AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Axmans Glas i Motala AB så går det att nå dem via telefon på 0141-216424 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Axmans Glas i Motala AB är Danielsson, Jan Olof som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Bengt Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Lars Gustav som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Thapper, Roger Folke Gottfrid som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .