PJ:s Montage och Service AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Motala och PJ:s Montage och Service AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och PJ:s Montage och Service AB är ett av dem. Statusen för PJ:s Montage och Service AB är att Bolaget är aktivt.

PJ:s Montage och Service AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-09-01. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Motala där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som PJ:s Montage och Service AB ska trivas.

PJ:s Montage och Service AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-16. I Motala så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva service och montage av grafiska maskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PJ:s Montage och Service AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-16.

Idag är PJ:s Montage och Service AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Motala.

Vill man komma i kontakt med PJ:s Montage och Service AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0141-208830.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med PJ:s Montage och Service AB är Johansson, Per Anders som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Maria Kristina som är född 1967 och har titeln Suppleant, Thapper, Roger Folke Gottfrid som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

PJ:s Montage och Service AB har 556615-1618 som sitt organisationsnummer.