ILAB AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom data, teknik- tjänster, process- och projektledning, samt applikations- utveckling för administrativa system inom offentlig verksamhet och privat näringsliv, samt därmed sammanhängande verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för ILAB AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Motala så är ILAB AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Motala arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Motala och i Östergötlands län. Redan 2001-11-16 så skapades ILAB AB och verksamheten är har F-skattsedel ILAB AB har haft det sedan 2001-12-03.

ILAB AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-12-03

556618-8230 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Motala.

Just nu är ILAB AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med ILAB AB så går det att nå dem via telefon på 0141-208290 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom ILAB AB är Trygg, Tommy Nicklas som är född 1969 och har titeln VD, Trygg, Tommy Nicklas som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Oswaldson, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hallberg, Per Wilhelm som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Claes Eric Sören som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Oswaldson, Fredrik Hans Eric som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamotHöög, Bengt Tomas som är född 1949 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .