Sidewinder Sweden AB

Östergötlands län

Information

Sidewinder Sweden AB är ett bolag som finns i Motala. I Sidewinder Sweden AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Emil Rikard som är född 1977 och har titeln VD, Svensson, Emil Rikard som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Tommy Erik som är född 1953 och har titeln Suppleant, Tegidius, Clas Henrik som är född 1966 och har titeln Revisor, Häggberg, Maud Elisabet som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Sidewinder Sweden AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sidewinder Sweden AB på telefon 0141-53565.

Bolaget skall bedriva marine tillverkning och försäljning av mastar till båtar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sidewinder Sweden AB av bolagstypen Aktiebolag.

Sidewinder Sweden AB är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Motala arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Sidewinder Sweden AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-12-03 och Sidewinder Sweden AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-12-03.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sidewinder Sweden AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Sidewinder Sweden AB har 556619-3016 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.