Henrik Johansson Städ och Puts AB

Östergötlands län

Information

Henrik Johansson Städ och Puts AB är ett bolag som finns i Motala. I Henrik Johansson Städ och Puts AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Henrik Tore Ronny som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Anders Lennart som är född 1965 och har titeln Suppleant, Tegidius, Clas Henrik som är född 1966 och har titeln Revisor, Häggberg, Maud Elisabet som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Henrik Johansson Städ och Puts AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Henrik Johansson Städ och Puts AB på telefon 070-9558593.

Bolaget skall bedriva lokalvård, städning av byggnader, kontor, fabriker och transportmedel, kioskverksamhet, förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Henrik Johansson Städ och Puts AB av bolagstypen Aktiebolag.

Henrik Johansson Städ och Puts AB är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Motala arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Henrik Johansson Städ och Puts AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-06-07 och Henrik Johansson Städ och Puts AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-06-07.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Henrik Johansson Städ och Puts AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Henrik Johansson Städ och Puts AB har 556643-2646 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.