Agrivet AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Motala och Agrivet AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Agrivet AB är ett av dem. Statusen för Agrivet AB är att Bolaget är aktivt.

Agrivet AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-03-24. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Motala där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Agrivet AB ska trivas.

Agrivet AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-11-26. I Motala så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva handel med och konsultation kring hästar och hästsportutrustning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Agrivet AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-12-03.

Idag är Agrivet AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Motala.

Vill man komma i kontakt med Agrivet AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0141-42252.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Agrivet AB är Jerneld, John Peter som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Jerneld, Eva-Lena som är född 1955 och har titeln Suppleant, Feiff, Percy Rudolf som är född 1948 och har titeln Revisor, Feiff Företagsrevision i Uppsala Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Agrivet AB har 556647-7179 som sitt organisationsnummer.