MMB Måleribolag i Motala AB

Östergötlands län

Information

MMB Måleribolag i Motala AB är ett företag som finns i Motala. I MMB Måleribolag i Motala AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Axelsson, Anders Erik som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Axelsson, Daniel Per som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Thapper, Roger Folke Gottfrid som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med MMB Måleribolag i Motala AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå MMB Måleribolag i Motala AB på telefon 0141-54270.

Bolaget skall bedriva målerirörelse och därmed förenlig verksamhet.

Idag är MMB Måleribolag i Motala AB av bolagstypen Aktiebolag.

MMB Måleribolag i Motala AB är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Motala arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

MMB Måleribolag i Motala AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-10-30 och MMB Måleribolag i Motala AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-11-06.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MMB Måleribolag i Motala AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Då styrelsen ska bestå av 3 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig.

MMB Måleribolag i Motala AB har 556649-7474 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.