JASTech i Motala AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Motala och JASTech i Motala AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och JASTech i Motala AB är ett av dem. Statusen för JASTech i Motala AB är att Bolaget är aktivt.

JASTech i Motala AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-03-01. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Motala där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som JASTech i Motala AB ska trivas.

JASTech i Motala AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-03-18. I Motala så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet skall vara att utföra montage, service och underhåll avseende logisticutrustning och övriga maskiner inom industri samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även utföra legoarbete, maskinreparationer och motorreparationer av allmänt mekaniskt slag samt därmed förenlig verksamhet. Vidare ska bolaget äga, förvalta och hyra ut fast egendom.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JASTech i Motala AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-03-18.

Idag är JASTech i Motala AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Motala.

Vill man komma i kontakt med JASTech i Motala AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-3127649.

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig..

De som är på något sätt har med JASTech i Motala AB är Jarl, Lennart Sune som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Haller, Pia Christina som är född 1961 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

JASTech i Motala AB har 556656-7862 som sitt organisationsnummer.