K.Å's utbildning o miljö AB

Östergötlands län

Information

Bolaget ska bedriva utbildning av förare för transportfordon. Handläggning, utbildning och behörighetsutbildning i miljö- och säkerhetsfrågor samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för K.Å's utbildning o miljö AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Motala så är K.Å's utbildning o miljö AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Motala arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Motala och i Östergötlands län. Redan 2006-04-11 så skapades K.Å's utbildning o miljö AB och bolaget är har F-skattsedel K.Å's utbildning o miljö AB har haft det sedan 2006-05-11.

K.Å's utbildning o miljö AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-05-11

556701-9491 är organisationsnummret för bolaget som finns i Motala.

Just nu är K.Å's utbildning o miljö AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med K.Å's utbildning o miljö AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom K.Å's utbildning o miljö AB är Åman, Kent Erik som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Åman, Ingrid Linnéa Elisabet som är född 1959 och har titeln Suppleant, Höög, Bengt Tomas som är född 1949 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .