Sjuksköterske Kliniken i Motala AB

Östergötlands län

Information

Sjuksköterske Kliniken i Motala AB är ett av många bolag som finns i Motala. Det är nämligen den kommunen som Sjuksköterske Kliniken i Motala AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sjuksköterske Kliniken i Motala AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-09-06.

Sjuksköterske Kliniken i Motala AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2006-11-07. Men sedan 2006-11-16 så har Sjuksköterske Kliniken i Motala AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Poppelg. 3, 591 35, Motala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sjuksköterske Kliniken i Motala AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-3309952.

Motala arbetar för att bolag som Sjuksköterske Kliniken i Motala AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sjuksköterske Kliniken i Motala AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolagets verksamhet är att bedriva estetiska och medicinska behandlingar såsom IPL injektioner samt försäljning av hudvårdsartiklar och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sjuksköterske Kliniken i Motala AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sjuksköterske Kliniken i Motala AB och det är följande personer, Helméus, Anna Elisabeth som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Järnede, Linda Therese som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Helméus, Bo Anders Jonny som är född 1966 och har titeln Suppleant, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Martinsson, Leif Håkan som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Sjuksköterske Kliniken i Motala AB är 556714-8928.