Cykelcenter Motala AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolagets verksamhet skall vara att bedriva cykelhandel i butik samt cykelreparationer.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Cykelcenter Motala AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Motala så är Cykelcenter Motala AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Motala arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Motala och i Östergötlands län. Redan 2007-02-21 så skapades Cykelcenter Motala AB och verksamheten är har F-skattsedel Cykelcenter Motala AB har haft det sedan 2007-05-17.

Cykelcenter Motala AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-05-17

556724-3802 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Motala.

Just nu är Cykelcenter Motala AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Cykelcenter Motala AB så går det att nå dem via telefon på 0141-51040 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Cykelcenter Motala AB är Engström, Björn Anders som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäckman, Siv Lena som är född 1967 och har titeln Suppleant, Thapper, Roger Folke Gottfrid som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .